Štampa

Savremena gimnazija poklanja stipendije nadarenim učenicima

Svi marljivi, talentovani i vredni učenici i ove godine mogu da konkurišu za neku od šest stipendija koje poklanja Savremena gimnazija, najmodernija Kembridž gimnazija u Srbiji. Ako je vaše dete radoznala sveznalica, uspešan sportista ili umetnička duša, sada imate priliku da mu obezbedite kvalitetno obrazovanje u inspirativnom i modernom okruženju kakvo svojim učenicima nudi Savremena gimnazija.

Ako je vaše dete radoznala sveznalica, uspešan sportista ili umetnička duša, sada imate priliku da mu obezbedite kvalitetno obrazovanje u inspirativnom i modernom okruženju kakvo svojim učenicima nudi Savremena gimnazija. Saznajte više o stipendijama Savremene gimnazije »

Uspeh je uvek na ceni: Stipendije za SVE talentovane učenike

 

Genius mundi, Brainiac, Cambridge i Vukovac samo su neke od vrednih stipendija koje će dodeliti Savremena gimnazija. One su namenjene talentovanim učenicima koji su postigli dobre rezultate na raznim republičkim, regionalnim ili svetskim takmičenjima, onima koji žele da se pripreme za prestižne fakultete u Srbiji i inostranstvu i odlikašima sa Vukovom diplomom. 

Među odabranim stipendistima Savremene gimnazije, koji će imati umanjenu školarinu od 50 do 100%, naći će se i oni koji su u društvu poznati kao „sveznalice“ i „radoznalci“, oni koji vole da istražuju svet oko sebe i stalno otkrivaju nešto novo. 

A zahvaljujući posebno osmišljenoj stipendiji Zdravko u savremenim uslovima moći će da se školuju i vrsni sportisti, dok talentovani mladi umetnici imaju priliku da konkurišu na UM-etnost stipendiju i u Savremenoj gimnaziji nastave da neguju svoj dar. 

Svi koji žele da se prijave za bilo koju od ovih šest stipendija mogu to učiniti OVDE, najkasnije do 31. maja.

Ko sve može da konkuriše?

"Savremena gimnazija se razlikuje od ostalih škola po savremenom pristupu u radu sa učenicima, negovanju talenata i kreativnoj nastavi", objašnjava Svetlana Belić Malinić, direktorka škole, i poziva sve učenike da se prijave za stipendiju u kojoj se pronalaze. 

Svi oni koji završavaju osmi razred i ispunjavaju navedene uslove mogu da konkurišu za stipendije Savremene gimnazije, koje omogućavaju besplatno školovanje ili umanjenu školarinu. 

Izabrani stipendisti će imati priliku da se školuju u najsavremenijoj gimnaziji u Srbiji, o kojoj je pisao i Kembridž, i tako steknu praktična znanja, veštine i međunarodno priznate diplome koje će im otvoriti vrata prestižnih univerziteta širom sveta.

Savremena gimnazija – škola za uspešnu budućnost svakog učenika

 

Učenici Savremene gimnazije imaju interdisciplinarne i kreativno osmišljene časove u moderno opremljenim učionicama Intelligent Classroom i Google Technology Classroom, kakvim se mogu pohvaliti samo najmodernije škole sveta. Savremeni gimnazijalci koriste najnovije tehnologije poput iPada, interaktivnih tabli i stolova, Amazon Echo uređaja, Samsung Gear VR naočara, 3D štampača, skenera i olovaka, a znanje bogate uz pomoć brojnih obrazovnih aplikacija. Oni domaće zadatke šalju preko Portala za učenike, a roditelji njihov uspeh mogu da provere vrlo jednostavno, preko specijalizovanog Elektronskog dnevnika. 

Pored akreditacije Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Savremena gimnazija radi i po akreditovanom planu i programu Univerziteta u Kembridžu, što je svrstava među najbolje bilingvalne škole u regionu; njeni učenici mogu da pohađaju jedan od tri programa: NacionalniKembridž ili Kombinovani – bilingvalni i da uče na srpskom ili engleskom jeziku.B92

 

Banners

Instagram Galerija

MREŽE

Koliko je Vama i Vašem poslu bitna stabilna mreža bila ona mala ili velika? Asteh servis se odavno bavi umrežavanjem računara putem kabla ili wirelessa 2.4 i 5 Ghz. Nije bitno koliku mrežu pravite ali je veoma bitno da ona bude stabilna. Naravno što podrazumjeva i da imate prisutp svemu što želite u Vašoj mreži u što kraćem odazivnom vremenu.

Video nadzor!

Želite li video nadzor na koji možete računati ?

Zamislite da putem vašeg telefona ili laptop
uređaja možete da pratite šta se dešava u Vašem
poslovnom prostoru ili kući ?
Ili još bolje, ne morate da zamišljate sve je to
ostvarljivo uz veoma povoljne cijene!

Nije bitno gdje da se nalazite, na vašem
telefonu možete pratiti sva dešavanja.

* čak tri moguća pristupa video nadzoru
* snimanje na pokret dan I noć
* pristup čak I sa mobilnog interneta

066.123.234

Poslednje IT NOVOSTI

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Cardiac Scan: Srce kao lozinka

28-09-2017 Hits:1071 IT Novosti Adnan Brakmić - avatar Adnan Brakmić

Cardiac Scan: Srce kao lozinka

Provera identiteta otiskom prsta, skeniranjem mrežnjače ili tehnologijom prepoznavanja lica sada ima još jednu alternativu: naučnici su razvili novi sistem autentifikacije koji ne zahteva bilo kakvu interakciju korisnika - dovoljno...

Read more

OPREZ! Za infekciju bankarskim trojancem…

08-06-2017 Hits:1380 IT Novosti Adnan Brakmić - avatar Adnan Brakmić

OPREZ! Za infekciju bankarskim trojancem Zusy dovoljno je da pređete kursorom miša preko linka

  Verovatno ste bar jednom čuli ili videli upozorenje da onemogućite makroe i da budete posebno pažljivi kada ih omogućavate dok otvarate Microsoft Office Word dokumente. Razlog zbog čega je malo...

Read more

Hakovani u prevodu: Pomoću titlova napad…

25-05-2017 Hits:1413 IT Novosti Adnan Brakmić - avatar Adnan Brakmić

Hakovani u prevodu: Pomoću titlova napadači mogu hakovati vaš računar dok gledate filmove

  Ako gledate filmove sa prevodom, možda će vas zabrinuti da mali fajl kao što je titl može omogućiti napadačima da preuzmu potpunu kontrolu nad vašim računarom dok vi uživate u...

Read more

Naša preporuka!

Asteh Preporuka!

Preuzmite IVMS-4200 novu verziju. Kliknite na ikonicu ispod
Za uputsvo kako podesiti i instalirati posjetite našu stranicu preuzimanja.
Asteh predlaže AVAST, čak i free verzija se pokazala
veoma dobro na računarima koje smo radili, a vjerujte,

uradili smo ih '' mnogo ''. Zato klik gore na ikonicu AVAST
i preuzmite najnoviju BESPLATNU verziju!

---------
Preuzmite Android Aplikaciju Asteh Servis Racunara
gdje mozete vidjeti najnovije vijesti iz IT Svijeta bez
reklama !


Twitter

Poslovni korisnici

Za korisnike sa više računara i lokalnom mrežom nudimo mogućnost ugovornog održavanja gdje za paušalni mjesećni iznos mogu ostvariti usluge stalne IT podrške.

FACEBOOK

Dodajte nas u prijatelje!
samo kliknite na ikonicu iznad

Galerija

  • CCTV Asteh_1
  • Opis: Asteh CCTV
  • Primjer slika_6
  • Opis: Primjer slika ASTEH video nadzor