Štampa

HP Pavilion x360

HP PAvilion X360 je atraktivan, nije skup i možete da slušate glasno muziku. Baterija mu nije jača strana. Ovo je pravi mali transformator, može da se pretvori u koju god kombinaciju želite za par sekundi. Dolazi u omiljenoj muškoj boji trula višnja i crnoj. A vaš može biti za oko 700 BAM ili 350 EUR.

 

 

Opširnije: HP Pavilion x360

Štampa

Acer Aspire S7

Ovaj, windows 8 Ultrabook ima displej 13,3'' osjetljiv na dodir, veoma dobar kvalitet izrade i izgleda mnogo dobro ali .... da li je vrijedan 1650$ ? Pročitajte šta još imamo reći o njemu pa odlučite.

Ekran osjetljiv na dodir je super, tastatura veoma lijepo urađena, preformanse sistema takodje ekstra. Jedina zamjerka je bučan sistem za hlađenje. Napravljen je od bijele plastike. Aspire S7 je veoma tanak, debljine svega 0.47 inča. Aspire S7 nije lak za nadograđivanje. Da bi ste recimo stavili još RAM memorije morate odvrnuti sve šarafe sa donje strane. Inače, Ultrabook je limitiran na 4GB RAM memorije.

Opširnije: Acer Aspire S7

Štampa

Dell Latitude ATG D620

http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2007/03/23/44209.jpgDell Latitude ATG D620, uzmimo odmah za primjer da kada je ovaj laptop izašao na tržište njegova početna cijena je bila 3,145,00 dolara početkom 2007. godine. Ovo je inače prvi ovakav laptop što je Dell proizveo. Laptop je napravljen da zadovolji i terenske radnike i office korisnike. Core 2 duo procesor ugrađen u njega rješavao je sve zadatke koje mu postavite. Ono što ga još izdvaja od sve konkurencije je da njegova ojačana konstrukcija samo malo povečava težinu samog laptopa koja iznosi ČAK 7 KILOGRAMA ( bez torbe :) ).

Opširnije: Dell Latitude ATG D620

Štampa

HP Pavilion ZE4400

jwfp06r2udhex6vbetz3.jpgProcesor koji se koristio u ZE4400 bio je AMD Athlon na 1,47GHz, skuplji modeli serije 4400 imao je brže procesore sve do 2 GHz. Procesor se temeljio na AMD K7 tehnoogiji. Radili su na frekvencijama od 200 do 266 MHz.Osim toga, tu je bio performansi kada frekvencija prednjoj strani autobusom od 200 do 266MHz.

        
HP Pavilion ZE4400 je pravljen od najjeftinijeg sa 128 megabajta SDRAM memorije ali je bila mogućnost proširenja do 1024 MB SDRAM memorije. Budući da se radilo o SDRAM memoriji da biste imali 1024 MB morali ste dva slota popuniti sa po 512 MB SDRAM memorije naravno u paru. SDRAM je inače jedan od najsporijih vrsta memorije na raspolaganju.

Opširnije: HP Pavilion ZE4400

Banners

Instagram Galerija

MREŽE

Koliko je Vama i Vašem poslu bitna stabilna mreža bila ona mala ili velika? Asteh servis se odavno bavi umrežavanjem računara putem kabla ili wirelessa 2.4 i 5 Ghz. Nije bitno koliku mrežu pravite ali je veoma bitno da ona bude stabilna. Naravno što podrazumjeva i da imate prisutp svemu što želite u Vašoj mreži u što kraćem odazivnom vremenu.

Video nadzor!

Želite li video nadzor na koji možete računati ?

Zamislite da putem vašeg telefona ili laptop
uređaja možete da pratite šta se dešava u Vašem
poslovnom prostoru ili kući ?
Ili još bolje, ne morate da zamišljate sve je to
ostvarljivo uz veoma povoljne cijene!

Nije bitno gdje da se nalazite, na vašem
telefonu možete pratiti sva dešavanja.

* čak tri moguća pristupa video nadzoru
* snimanje na pokret dan I noć
* pristup čak I sa mobilnog interneta

066.123.234

Poslednje IT NOVOSTI

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Cardiac Scan: Srce kao lozinka

28-09-2017 Hits:1071 IT Novosti Adnan Brakmić - avatar Adnan Brakmić

Cardiac Scan: Srce kao lozinka

Provera identiteta otiskom prsta, skeniranjem mrežnjače ili tehnologijom prepoznavanja lica sada ima još jednu alternativu: naučnici su razvili novi sistem autentifikacije koji ne zahteva bilo kakvu interakciju korisnika - dovoljno...

Read more

OPREZ! Za infekciju bankarskim trojancem…

08-06-2017 Hits:1379 IT Novosti Adnan Brakmić - avatar Adnan Brakmić

OPREZ! Za infekciju bankarskim trojancem Zusy dovoljno je da pređete kursorom miša preko linka

  Verovatno ste bar jednom čuli ili videli upozorenje da onemogućite makroe i da budete posebno pažljivi kada ih omogućavate dok otvarate Microsoft Office Word dokumente. Razlog zbog čega je malo...

Read more

Hakovani u prevodu: Pomoću titlova napad…

25-05-2017 Hits:1413 IT Novosti Adnan Brakmić - avatar Adnan Brakmić

Hakovani u prevodu: Pomoću titlova napadači mogu hakovati vaš računar dok gledate filmove

  Ako gledate filmove sa prevodom, možda će vas zabrinuti da mali fajl kao što je titl može omogućiti napadačima da preuzmu potpunu kontrolu nad vašim računarom dok vi uživate u...

Read more

Naša preporuka!

Asteh Preporuka!

Preuzmite IVMS-4200 novu verziju. Kliknite na ikonicu ispod
Za uputsvo kako podesiti i instalirati posjetite našu stranicu preuzimanja.
Asteh predlaže AVAST, čak i free verzija se pokazala
veoma dobro na računarima koje smo radili, a vjerujte,

uradili smo ih '' mnogo ''. Zato klik gore na ikonicu AVAST
i preuzmite najnoviju BESPLATNU verziju!

---------
Preuzmite Android Aplikaciju Asteh Servis Racunara
gdje mozete vidjeti najnovije vijesti iz IT Svijeta bez
reklama !


Twitter

Poslovni korisnici

Za korisnike sa više računara i lokalnom mrežom nudimo mogućnost ugovornog održavanja gdje za paušalni mjesećni iznos mogu ostvariti usluge stalne IT podrške.

FACEBOOK

Dodajte nas u prijatelje!
samo kliknite na ikonicu iznad

Galerija

  • CCTV_6
  • Opis: Asteh CCTV
  • Primjer slika_2
  • Opis: Primjer slika ASTEH video nadzor